Laserterapi

I de senere år har laserterapien skilt sig ud som et effektivt og alternativ til de gængse metoder, i de forskellige medicinske kredse med speciale i sundheds- og skønhedsbehandling med mere. Gør man status over kapillarproblemerne som rammer mænd såvel som kvinder, er laseren en pålidelig og succesfuld løsning på disse problemer. På nuværende tidspunkt kan vi uden plads til tvivl, sige at kapillarlaseren er den mest revolutionerende behandling der findes på markedet, til at eliminere skaldethed og alopeci hos mennesker. Med laseren opnår du følgende fordele:

Fordele:

  • Hindrer hårtabet
  • Trænger igennem vævet i hovedbunden og stimulerer derved denne
  • Fremmer blodtilførslen til hårsækkene
  • Håret bliver sundere og stærkere, får mere resistens og fyldighed
  • Det har ingen bivirkninger
Hej, jeg hedder Steve og jeg ville gerne fortælle om denne nye hårgeneratorkam, der hedder FOLILASER, først vil jeg lige sige at jeg altid har haft meget hår, så lagde jeg mærke til at jeg begyndte at tabe håret og jeg mistede min selvtillid, når jeg tager et bad om morgenen kan jeg se håret falder ned i afløbet og det…
Peine Láser

Med laserterapien er det ikke nødvendigt at gennemgår behandlinger der er baserede på salver, shampooer og massager (for ikke at nævne den omkostningsfulde kirurgi), der har lange udsigter til resultater. Svagstyrke kapillarlaseren trænger igennem vævet i hovedbunden og stimulerer og fremmer derved blodcirkulationen til hårsækkene. Takket være den lyspåvirkning de får (fototerapien), aktiveres kapillarcellernes stofskifte og evne til at gendanne sig, hvilket har som resultat at håret bliver sundere, stærkere og fyldigere.

Flere studier og undersøgelser har slået fast, at kapillarlaseren standser hårtabet, og nogle patienter genvinder tilmed en del af deres hår på en betragtelig måde.

Dens anvendelse er ganske enkel: kapillarlaseren formår at stimulere hovedbunden kraftigt, således forbedres blodtilstrømningen, hårsækkene tilføres næringsstoffer og eliminerer det overskydende DHT (dihydrotestosteron) i hårroden. Den har indvirkning på hele hovedbundens område, fra roden til spidserne, således tilfører den håret de næringsstoffer og vitaminer der er nødvendige for at det kan blive sundere, stærkere, mere resistent og mere fyldigt. Fototerapien er nøglen til denne forbedring, uden denne ville dette ikke være muligt for kapillarcellerne at autogenerere sig.

Earn 38Kr as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 38Kr off and many more offers.