Naturlige produkter

De naturlige produkters invasion af markedet for behandling af alopeci kunne ikke have haft større succes. Overfor den lange og opslidende liste af medikamenter med væsentlige bivirkninger og de omkostningsfulde kirurgiske indgreb, hvis bivirkninger stadig fremkalder en vis frygt hos nogle dele af den befolkning der er ramt af denne lidelse, de naturlige produkter har vundet points og udgør et reelt alternativ til at bekæmpe dette problem. Du vil opnå følgende fordele:

Fordele

  • Standser hårtabet
  • Stimulerer kapillarvæksten på en naturlig måde
  • Fremmer næringstilførslen og genopliver de svækkede hårsække
  • Blokerer DHT dannelsen uden at modvirke testosteronet
Jeg begyndte at tabe håret for mange år siden, jeg kan huske at jeg led meget af stress og spændinger på grund af dette. Jeg kom til et punkt hvor jeg begyndte at tabe meget hår og jeg var ved at blive skaldet, jeg plejede at have et kraftigt hår og var nu ved at blive tyndhåret. Jeg var virkeligt deprimeret, jeg begyndte at bruge…
Laserkam

Disse næringstilskud plejer at komme i to formater, piller og cremer og/eller shampooer, der indeholder urteekstrakter med terapeutiske egenskaber af højeste kvalitet, der ikke forårsager nogen bivirkninger af nogen art. Størstedelen af disse produkter kan købes på nettet og specifikt udviklede til at blokere DHT (dihydrotestosteron), der er en af de vigtigste årsager til hårtab.

Disse behandlinger består af ingredienser, der hæmmer de enzymer der omdanner testosteronet til dihydrotestosteron, der derefter penetrerer hovedbunden og sætter sig fast på de androgene receptorer omkring hårsækken og således hæmmer dens interaktion med DHT. De bedste naturprodukter på markedet, for de har naturligvis ikke samme kvalitet, indeholder vitaminer i deres formel, der medvirker til den hurtige genoprettelse og rekonstruktion af hårsækken, da de tilfører hovedbunden de næringsstoffer der er egnede til at hæmme alopecien og fremme hårets naturlige vækst.

Earn 38Kr as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 38Kr off and many more offers.