Læserberetninger

 

Beretning

“…Jeg kunne ikke klare det længere. Jeg var besat af at tænke på mit problem, hver gang jeg så mig i spejlet, hver gang jeg redte mit hår og hver gang jeg kørte fingrene gennem håret… det overtog virkeligt mit liv! For slet ikke at tale om at være skydeskive for alle vennernes vittigheder, det var ikke spor morsomt, der var klassikere som ”bowlingkuglen” og ”skaldepande” stribevis. Og jeg er altså kun 19! Heldigvis nægtede jeg at opgive slaget, og sådan fandt jeg altså den fantastiske behandling med laserkammen, som jeg har brugt i bare 4 måneder og som har lammet hårtabet fuldstændigt. Nu kan jeg igen ånde lettet op.”

Rick, USA
Beretning

“Drenge! I skal ikke spilde et eneste minut til! Hold op med at lide, det er nu muligt at behandle skaldetheden! Jeg var desperat og det havde jeg været temmelig længe fordi der ikke var noget der virkede. Men jeg kunne jo ikke bare give fortabt! For mig var håret et meget vigtigt aspekt af udseendet, og jeg tabte det i håndfulde! Heldigvis for mig fandt jeg takket være denne super gode hjemmeside en af disse laserkamme som har bremset hårtabet. Jeg er begyndt at få håret tilbage. Nu er det slut med at tælle de hår der faldt ned i hårvasken når jeg satte hår! Jeg anbefaler uden tvivl dette til alle dem der er i en lignende situation.”

Andrés, Spanien
Testimonio

“…Jeg må erkende at de forventninger jeg havde i begyndelsen af behandlingen næsten var ikke-eksisterende, på grund af en fortid med fiaskoer med andre metoder, men sandheden er de utrolige resultater jeg har opnået med laserkammen har modbevist mine fejlagtige forventninger, da jeg efter bare få måneder begyndte at se en temmelig bemærkelsesværdig forbedring. Nu er jeg igen at sætte mit hår som normalt, uden at være nødt til at lave små cirkuskunster for at dække og skjule de mest tyndhårede områder, hvilket jeg er meget taknemmelig for.”

Joaõ, Portugal
Beretning

“Til trods for at jeg aldrig har været typen der gør det her ( jeg henviser til at sende mine egne beretninger ud på en hjemmeside), er sandheden at jeg denne gang havde jeg lyst til at gøre det, takket være jeg har fået løst et problem der havde gjort mig temmelig bitter: hårtabet. Kun den der prøver der på egen krop (eller rettere; egen hovedbund) ved hvad jeg taler om. Det er deprimerende at kunne bekræfte hver morgen efter badet at der er stadigt flere hår der stopper afløbet. Men det er slut med at føle sig utilpas på grund af dette, takket være teknologien. Det var gennem denne hjemmeside, som jeg er evig taknemmelig, at jeg opdagede og lærde om den nye generation laserkamme, jeg blev så overbevist at jeg endte med at købe én. Og hvilken fantastisk beslutning! Jeg taber ikke længere håret og det er begyndt at vende stærkt tilbage, og nu er jeg faktisk holdt op med at blive deprimeret over det forbaskede afløb i brusenichen.”

Jean-Marc, Frankrig
Beretning

“Hej, jeg hedder Alessandro og jeg har haft mange dårlige erfaringer med diverse medikamenter (der er meget stærke) til at bremse hårtabet og jeg besluttede mig for at give de innovative kapillarkamme med inkorporeret laserteknologi en chance. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort, for efter bare kort tid stoppede hårtabet og mit hår begyndte at gro med større styrke. Efter min egen erfaring, anbefaler jeg disse apparater til alle jer der er rigtig trætte af ikke at kunne finde løsninger på jeres hårproblemer i de traditionelle behandlinger.”

Alessandro, Italien
Earn 38Kr as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 38Kr off and many more offers.