Er de sikre?

Sikkerhed

Selvfølgelig er de sikre. Du bør imidlertid se efter om den laserkam, du har valgt, har CE certifikat og er EU registreret, for at du kan sikre dig fuldstændigt at den lever op til alle de nødvendige sikkerheds- og kvalitetsbetingelser. Forsøg altid at vælge produkter som tilbyder denne form for garanti, og er anbefalet af medicinske specialister. Du bør derudover lægge vægt på at der står et laboratorium eller et medicinsk behandlingscenter bag produktet, der bakker det op. Ikke alle laserkamme på markedet kommer med disse garantier, derfor anbefaler vi at du altid vælger de produkter der har en form for certifikat eller medicinsk opbakning.

Vær på vagt, der findes en lang række virksomheder der lover hurtige resultater uden at bekymre sig om kvaliteten af deres produkter, og ene og alene forsøger at blive rige uden at tænke på hverken kundernes velfærd eller sundhed. Du bør altid sørge for, at det firma der står bag den laserkam du køber, er seriøst og ansvarsfuldt, som har tiltro til sit eget produkt og lever op til hvad det lover.

Hver virksomhed har deres eget mærke og fremstiller deres produkter af de materialer, som de anser for passende, dette betyder at kvaliteten, og dermed også resultaterne, varierer meget. Hvis produktet består af et billigt materiale, vil det være billigere, og resultaterne, det kan dermed ikke være anderledes end at resultaterne bliver ulykkelige, og apparatet kan tilmed forårsage læsioner i hovedbunden. Husk at det billige oftest er dyrt i længden og at pris og kvalitet hænger sammen. På den anden side, er der laserkamme der er meget dyre, som ligeledes ikke er af troværdig kvalitet, da det faktum at et produkt har en højere pris, ikke i sig selv er en garanti for at det et godt produkt. Du skal lægge mærke til alt det vi har fortalt dig indtil videre (kvalitetscertifikater, sikkerhedscertifikater, opbakning og anbefalinger af medicinske specialister…) og du vil således ikke have nogen problemer med at vurdere forskellen mellem det gode produkt og de produkter du skal undgå.

Earn 38Kr as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 38Kr off and many more offers.