Ofte stillede spørgsmål

Virker laserterapien virkeligt?

Ja. Det er for kort tid siden blevet bevist gennem aktuelle undersøgelser, at kapillarlaseren er en meget fordelagtig behandling til at standse hårtabet og tilmed, i nogle tilfælde, fremme kapillarrekonstruktionen, eftersom fototerapien stimulerer hårets vækst.

Hvis du vil vide mere om de bedste laserkammes egenskaber, så tryk her


Hvordan virker den?

Dens virkemåde er meget enkel. Laserkammen eller kapillarlaseren med lav stråleintensitet trænger igennem hovedbundens væv og stimulerer denne samtidigt med at den fremmer blodtilstrømningen til hårsækkene. Takket være det lys, de tilføres (fototerapien) aktiveres hårcellernes metabolisme og deres evne til autoregenerering og hårsækkene begynder en cellereparationsproces som resulterer i et sundere, stærkere og fyldigere hår.


Er den sikker at anvende?

Der er ingen tvivl om dens sikkerhed, men for at sikre dig at det er et kvalitetsprodukt, bør du undersøge, om det lever op til nogle af de basale krav, så som at det er CE certificeret, at det er EU registreret, at det anbefales af læger, osv. Alt dette beskrives nærmere i afsnittet om produktets sikkerhed.


Hvilke fordele kan jeg opnå med disse behandlinger?

  • Standser hårtabet
  • Penetrerer vævet i hovedbunden og stimulerer dette
  • Fremmer blodcirkulationen mod hårsækkene
  • Håret bliver sundere, stærkere, mere resistent og får mere fyldighed

Hvor længe går der, før jeg begynder at se resultater?

Processen varierer hos de enkelte personer, alt efter deres omstændigheder, men i størstedelen af tilfældene, kan man se synlige resultater efter få ugers brug.


Har disse produkter bivirkninger?

Overhovedet ikke, kapillarlaserne er fuldstændigt sikre og fremprovokerer under ingen omstændigheder nogen form for bivirkninger der kan være skadelige for din sundhed..


Virker de til både mænd og kvinder?

Por supuesto. La fototerapia es un tratamiento válido tanto para hombres como para mujeres, puesto que la alopecia es un mal que aqueja a ambos sexos.


Kan den anvendes sammen med andre medikamenter?

Det anbefales at du kontakter din læge for at få svar på netop dette spørgsmål, da hver produkt og hver person har forskellige konkrete egenskaber.


Hvor meget tid bør den anvendes hver uge?

Hver fabrikant har deres egne specifikke instruktioner, men normalt skal apparatet anvendes i mellem 10 og 15 minutter om dagen, tre dage om ugen.


Skal man være myndig for at købe denne type behandlinger?

Ja. Det er nødvendigt at være myndig for at købe og anvende denne type produkter.

Earn 38Kr as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 38Kr off and many more offers.