Hvordan vælger jeg min kam?

Vi råder dig til at læse disse forslag før du træffer en beslutning. De er nogle af de elementer som vi anser for at ufravigelige i denne type apparater.

EU registrering og CE certifikat

Dette er uunværligt: du bør sikre dig at den laserkam du vælger er registreret i EU og bærer CE mærket- som henviser til at, til dens fremstilling er anvendt materialer af højeste kvalitet, der er egnede til kontinuerlig kontakt med hovedbunden. Du bør altid finde produkter der har disse garantier; på denne måde ved du om det du køber er kvalitet eller ej.

Få oplysninger

Medicinsk anbefaling

Efterprøv de garantier du tilbydes med hensyn til medicinsk sikkerhed. Det er klart at hvis et hvilket som helst produkt anbefales af læger der er specialiserede inden for branchen, er det fordi de har kunnet konstatere at det pågældende produkt er effektivt og sikkert.

Det anbefales at du udelukkende køber de laserkamme der anbefales af en specialist indenfor sundhedssektoren.

Kvalitet

Tilbagebetalingsgaranti

Det apparat du køber bør have en medfølgende tilbagebetalingsgaranti. Hvis ikke det har en sådan garanti, er det at foretrække at du vælger et andet. Det er klart at hvis et produkt er effektivt og sikkert, bør det have en garanti der bakker dette op og giver større mulige købere tiltro.

Vælg

Teknologi

Vær specielt opmærksom på al den information der referer til temaet, apparatets teknologi. Køb ikke katten i sækken. Nu mere praktisk og let den er at anvende, jo bedre. Tænk på de kamme der bygger på svagintensitets fototerapi med inkorporeret vibrationsteknologi, der har til formål at regenerere håret i hovedbunden med hjælp af stimulering af hårsækkene, eller lyset der ligeledes penetrerer huden og øger blodtilførslen, iltningen og tilførslen af næringsstoffer til vævene. Så enkelt er det, således finder du den mest funktionelle og effektive laserkam.

Behandling
Earn 38Kr as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 38Kr off and many more offers.