Hvordan virker de?

I den senere tid, er laserterapien blevet til et effektivt alternativ til de traditionelle metoder, i flere kredse med speciale i sundhedsmæssige behandlinger og skønhedsbehandlinger m.fl. Gør man status over de kapillarproblemer som rammer både men og kvinder verden over, er laseren ved at vinde stor anerkendelse som en yderst troværdig og succesrig behandling af disse. På nuværende tidspunkt kan vi uden tvivl sige at kapillarlaseren er den mest revolutionerende behandling, der findes på markedet, til at behandle skaldethed og alopeci hos mennesker. Dens fordele er:

  • Standser hårtabet
  • Gennemtrænger hovedbunden og stimulerer den
  • Fremme blodtilstrømningen til hårsækkene
  • Hår gøres sundere, stærkere og mere resistent og du vil få mere fyldighed
Hår

Med laserterapien er det ikke nødvendigt at gennemgå ubehagelige og upraktiske behandlinger med cremer, shampoos eller massager (og derudover undgår du også de dyre kirurgiske indgreb), hvis resultater først er synlige på lang sigt. Kapillarlaseren af lav stråleintensitet gennemtrænger hovedbundens væv og stimulerer dermed dette, samtidigt med at den fremmer blodtilstrømningen til hårsækkene. Takket være det lys de tilføres (fototerapien), aktiveres hårcellernes metabolisme og deres evne til at genskabe sig selv og hårsækkene begynder en cellereparationsproces, der medfører sundere, stærkere og fyldigere hår.

Flere studier og undersøgelser har lagt for dagen at kapillarlaseren standser hårtabet, og kan i nogle tilfælde tilmed give visse patienter en betragteligt mængde hår igen.

SDens virkemåde er ganske enkel: Kapillarlaseren opnår en kraftig stimulation af hovedbunden og forbedrer derved blodtilstrømningen, hvilket tilfører næringsstoffer til hårsækken og fjerner det overskydende DHT (dihydrotestosteron)fra hårroden. Den har en virkning på hele hovedbunds området, fra rod til spids, og tilfører de næringsstofer og vitaminer der er nødvendige for at håret kan blive sundere, stærkere, mere resistent og få større volumen. Fototerapien er nøglen til alt dette, uden denne ville hårcellernes autoregenerering ikke være mulig.

Earn 38Kr as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 38Kr off and many more offers.