Beretninger

 

Testimonio

“Jeg har altid følt mig meget genert overfor pigerne på grund af min usikkerhed. Derfor, var hvad jeg mindst havde brug for at blive skaldet, som kun 18-årig! I virkeligheden var det bare det der manglede for at gøre det af med min selvtillid. Men jeg blev dog meget hurtigt klar over, at dette ikke var mit største problem, da jeg faldt over jeres fantastiske hjemmeside, der er proppet med information. Jeg opdagede at der, udover de traditionelle medikamenter og hårtransplantation, findes andre sundere midler der er enklere at anvende (for ikke at nævne billigere). Det handler bl.a. om naturlige piller der fungerer mirakuløst på mig. Nu er mine problemer med hårtabet løst og nu mangler jeg bare at overvinde min usikkerhed, for at få mig en kæreste en gang for alle…men der findes desværre ingen vindunderpille til det formål, ærgerligt”

Sergio, Spanien
Beretning

“Jeg er reklamemodel og frygten for at blive skaldet var ved at tage en ende på mig. Dag for dag så jeg mit hår blive tyndere, og de store hårboller der lå i afløbet efter jeg havde været i bad, voksede mere og mere. På grund af min profession, måtte jeg bare ikke tabe håret. Så besluttede jeg mig for at standse dette inden det var for sent, og det var således igennem denne hjemmeside, jeg blev præsenteret for en række produkter der svarede til det jeg søgte. Det vil sige, produkter ikke krævede at jeg skulle smøre mit hoved ind i cremer hele dagen, eller konstant vaske mit hår i revitaliserende shampoos og den slags ting. Jeg købte derfor nogle tabletter som jeg har haft en fantastisk virkning ud af. Nu er jeg holdt op med at tabe håret og jeg kan ånde lettet op. Et meget effektivt og letanvendeligt produkt.”

Mike, USA
Beretning

“…Jeg vidste ikke længere hvordan jeg skulle kamuflere mine skaldede pletter. Jeg var meget længe om at sætte mit hår for at dækket dem godt inden jeg gik ud på gaden. Hvis det var blæsevejr… blev jeg hellere hjemme (eller tog en hat på, sikke en stor kollektion jeg har fået mig!). Jeg var totalt desperat og efter at have haft dårlige erfaringer med en del af de traditionelle præparater, grundet deres bivirkninger, besluttede jeg mig for at prøve nogle naturlige produkter (jeg valgte pillerne) og det er det bedste jeg har gjort længe, da hårtabet blev standset efter blot få uger og håret begyndte at vokse med større styrke. Derfor kan jeg kun anbefale dette og har kun gode ord tilovers for disse produkter. Nu spilder jeg ikke længere så meget tid på at sætte hår.”

Enzo, Italia
Beretning

“Det er opslidende (og temmelig deprimerende, hvis det skal være sandt) hver dag at undersøge foran spejlet om du har mindre hår en dagen forinden. Fra det øjeblik hvor du begynder at tabe håret, lever du kun for dette, for ”morgenens kapillareftersyn”, som jeg har døbt denne vane. Der at tale om en daglig optælling af hår, der plejer at efterlade en dårlig smag i munden, når du dag for dag, uge for uge kan bekræfte at du har stadigt mindre hår. Jeg har altid været meget forfængelig med mit hår, jeg hat altid syntes om at have højt strithår, derfor kunne jeg ikke bare sidde på hænderne og se til mens jeg blev skaldet. Det var sådan jeg fandt de naturlige produkter mod alopeci, der har virket fænomenalt på mig, mens jeg ledte efter hurtige løsninger. Nu kan jeg, takket være nogle piller, fortsætte med at sætte mit hår højt, fordi jeg er holdt op med at tabe håret, og dette vokser frem med mere glans, mere styrker… og sundere. Det er en vidunderlig følelse at kunne sætte håret hver morgen og ikke længere være nødt til dagligt at optælle håret, eftersom mit hår er i perfekt stand.”

Colin, England
Beretning

“Hvis jeg skal være ærlig, bør jeg sige at jeg ikke havde tiltro til at disse naturlige produkter kunne løse mine kapillarproblemer, men gennem en ven som også led at dette onde, skaldethed, blev jeg opmuntret til at prøve dem, da han havde opnået væsentlige forbedringer, og det samme skete for mig. Jeg har igennem 2 måneder taget nogle piller og jeg taber næste ikke håret længere. Disse produkter fungerer virkeligt og meget godt endda.”

Klaus, Tyskland
Earn 38Kr as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 38Kr off and many more offers.