Ofte stillede spørgsmål

Virker naturprodukterne virkeligt?

En lang række undersøgelser har bekræftet at virkningen af hovedbestanddelene af disse produkter, hvis eksklusive formel gør det muligt at der igen gror hår i hovedbunden, og forbereder denne på, at selv det mest svækkede genopstår sundt og stærkt. Det sørger for de næringsstoffer der gør det muligt at genoplive de svækkede hårsække og dertil blokere dannelsen af DHT, hvilket standser hårtabet.

Hvis du ønsker at finde ud af mere om de bedste naturlige produkters egenskaber, tryk her


Hvordan virker de?

Meget enkelt. Disse næringstilskud bliver som regel solgt i to formater, piller eller salver, og de ingredienser, som de består af, hæmmer de enzymer, som omdanner testosteronet til dihydrotestosteroner der gennemtrænger hovedbunden og klæber sig fast på de androgene receptorer omkring hårsækken, og dermed hæmmer deres interaktion med DHT.


Er de sikre at anvende?

Der er ingen tvivl om deres sikkerhed. Sammensætningen af disse produkter er udviklet udelukkende på baggrund af urteekstrakter med terapeutiske egenskaber.


Hvilke fordele er forbundet med disse behandlinger?

  • Standser hårtabet
  • Stimulerer kapillarvæksten på en naturlig måde
  • Fremmer den næring der reaktiverer de mest svækkede hårsække
  • Blokerer dannelsen af DHT uden at modvirke testosteronet

Hvor længe vil der går før de første resultater er synlige?

Processen varierer fra person til person, afhængigt af hver enkeltes omstændigheder, men i størstedelen af tilfældene, vil man kunne se synlige resultater efter et par ugers brug. Fine små hår, der knap nok er synlige, men hvis tykkelse og pigmentering er næsten normal, vil komme til syne i de områder der før var mest tyndhårede.


Har disse produkter bivirkninger?

Du bør være opmærksom på om du er allergisk over for nogen af de bestanddele der indgår i formlen. I tilfælde af at det skulle forholde sig sådan, er det mest hensigtsmæssige at konsultere en læge eller specialist inden du bruger produktet.


Virker det hos både mænd og kvinder?

Selvfølgeligt. Fototerapien er en behandling der egner sig både til mænd og kvinder, eftersom alopeci er en lidelse der rammer begge køn.


Er det nødvendigt at have en recept fra lægen for at købe disse produkter?

NEJ. Disse produkter består udelukkende af 100% naturlige urte-ingredienser, derfor er de IKKE LÆGEMIDLER og de er ikke recepligtige.


Kan de kombineres med andre medikamenter?

For at få svar på dette spørgsmål er det bedst at henvende sig til lægen, eftersom hver produkt har deres egen formel og hver person nogle konkrete egenskaber.


Hvad er pillernes dosering?

Den samme som i en hver anden normal pille eller tablet. Det mest almindelige er 1 eller 2 om dagen, sammen med et glas vand og efter et måltid, for at opnå de optimale resultater.


Skal man være myndig for at købe disse behandlinger?

Ja. Det er nødvendigt at være myndig for at købe disse produkter.

Earn 38Kr as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 38Kr off and many more offers.