Hvordan virker de?

De naturlige produkter til behandling af alopeci har haft en markedsindtrængning der ikke kunne have været mere succesfuld. I sammenligning med den lange og forslidte liste af lægemidler med bivirkninger og de kostelige kirurgiske behandlinger, hvis risici stadigt er forbundet med en hvis frygt i nogle dele af den befolkninger der er påvirket af problemet, har de naturlige produkter vundet mange point og udgør et reelt alternativ i kampen med dette problem. Disse er deres fordele:

  • Standser hårtabet
  • Stimulerer kapillarvæksten på en naturlig måde
  • Fremmer den næring der genopliver de mest svækkede hårsække
  • Blokerer dannelsen af DHT uden at modvirke testosteronet
Hår

Disse næringstilskud sælges som regel i to formater, piller og salver elle shampoos, og der indgår urteekstrakter med terapeutisk virkning af højeste kvalitet som ikke forårsager nogen form for bivirkninger i deres formel. Størstedelen af disse behandlinger kan købe på internettet og er specielt beregnede til at blokere DHT (dihydrotestosteronet), der er én af de væsentligste årsager til hårtabet.

Flere studier og undersøgelser anfører at kapillarlaseren standser hårtabet, og visse patienter opnår sågar få en betragtelig del af det tabte hår tilbage.

De ingredienser der udgør disse behandlinger hæmmer de enzymer der omdanner testosteronet til dihydrotestosteron, der gennemtrænger hovedbunden og sætter sig fast på de androgene receptore omkring hårsækkene, og hæmmer dermed deres interaktion med DHT. De bedste naturprodukter på markedet, for det er naturligvis ikke alle produkterne der har samme kvalitet, har indbygget vitaminer i deres formel, der medvirker til en hurtig rekonstruktion og gendannelse af hårsækken, samtidigt med at de tilfører hovedbunden de næringsstoffer der er egnede til at hæmme alopeci og fremme hårets naturlige vækst.

Earn 38Kr as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 38Kr off and many more offers.