Produktsammenligning

Også i blandt naturprodukterne er der forskel på kvaliteten. De mest fremtrædende er dem der er blevet udviklet efter analyser og standarter af højeste kvalitet, derfor er de registreret i EU. I dette afsnit kan du sammenligne fordele og ulemper ved hvert produkt og samtidigt tage højde for vigtige faktorer som; kvaliteten af ingredienserne, garantiordningen eller lægernes anbefalinger, de naturlige produkter til behandling af alopeci kan:

Fordele:

  • Standse hårtabet
  • Stimulere hårets vækst på en naturlig måde
  • Fremme den næring der genopliver de mest svækkede hårsække
  • Blokere DHT dannelsen uden at modvirke testosteronet

*Garantien er kun gyldig hvis varen sendes uåbnet tilbage

*Disse sammenligninger er blevet efterset af følgende læger:
Dr. Mallmann – Fagfælles nr.: 49843FOLIACTIVE
* * * * *

Ifølge de oplysninger vores eksperter har indsamlet og de e-mails vi dagligt modtager fra vores læsere, er Foliactive det bedste produkt på markedet på nuværende tidspunkt. Dette produkt kommer i 2 forskellige formater, piller og en spray, og er udviklet til begge køn. Produktet er registreret i EU (som det eneste af de produkter der figurerer i denne ranking), hvilket er en garanti for at dets ingredienser lever op til de krav, gældende normativ stiller til sikkerhed og kvalitet til denne type produkter. Du får udelukkende fordele med Foliactive: tilbagebetalingsgaranti på 90 dage, kundeservice 24 timer i døgnet og derudover er det anbefalet af læger. Det bakkes ligeledes op af kundeberetninger (deriblandt en videoberetnnig), det har den bedste relation mellem pris og kvalitet, som vi har kunnet finde på nettet, for produkter af denne kaliber og en gratis bonus i form af en e-book med de bedste råd for hvordan du undgår hårtabet. Dets formel, resultater og egenskaber løfter det definitivt et trin højere end resten af produkterne.

PROVILLUS * * *

Provillus nummer to i vores ranking. Det indeholder en korrekt formel, der dog er mindre effektiv end det førnævnte produkt, næringstilskud er også udviklet både til mænd og kvinder, men i dette tilfælde er da tale om to separate produkter, det vil sige at der er et beregnet til mænd med en bestemt formel, og en anden der er beregnet til kvinder med en anden sammensætning. Det er ikke EU registreret og bakkes ikke op af medicinske specialister, hvilket uden tvivl ikke giver tiltro til produktet. Dets tilbagebetalingsgaranti er også på 90 dage, men for at få købesummen retur, er det nødvendigt at du sender varen tilbage uden at have brugt den. Vi kan kort sagt bekræfte at det første produkt i skemaet yder en bedre garanti.

PROCERIN * * *

Procerin befinder sig på tredjepladsen. Som udgangspunkt virker det som et seriøst produkt med en veldokumenteret hjemmeside. Produktet består af kapsler og et serum som kan købes som sæt eller separat, den komplette behandling er mest effektiv, Procerin “está  preparado especialmente para la alopecia de los hombres” y “er udviklet specifikt til at behandle mandlig skaldethed” og ”det er udviklet med naturlige og effektive bestanddele (der er videnskabeligt bevist) for at undgå hårtab”; men de fremviser imidlertid ikke nogen underskrevne beretninger fra en læge, der anbefaler produktet og har tiltro til dette.

Det er ligeledes ikke registreret i EU og tilbyder ingen gratis bonus. Vi vil dog sige til deres fordel at de har en tilbagebetalingsgaranti, hvilket er en stor fordel i forhold til det førnævnte produkt.

HARVOKSE**

Pilfood er det fjerde og sidste produkt i denne ranking. Det sælges i form af piller, formel bag dette næringstilskud er af en lavere kvalitet hvad der angår behandling af alopeci. Dog tilbyder produktet mere eller mindre det samme, men mangler yderligere et af de mest relevante og vigtige elementer: Det er ikke EU registreret, hvilket indikerer at ligeledes ikke er registreret som næringstilskud. Der ikke meget at kommentere om dette produkt, eftersom størstedelen af vores læsere vurderer dens kvalitet som væsentligt lavere end resten af de produkter vi har analyseret i denne sammenligning.

Earn 38Kr as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 38Kr off and many more offers.