Behandlinger af skaldethed

  • Kapillarlaser

I den senere tid er laserterapien blevet et effektivt alternativ til de almindelige behandlingsmetoder, i mange kredse med speciale i sundheds- eller skønhedsbehandlinger, med flere. Den har gjort status over de kapillarproblemer som rammer kvinder såvel som mænd verden over. Laseren har positioneret sig som en yderst troværdig og succesfuld løsning på dette problem. Nu om dage kan vi sige at der ikke længere er plads til nogen tvivl om at kapillarlaseren er markedets mest revolutionerende behandling til såvel alopeci som skaldethed hos mennesker. Disse er dens fordele:

Fordele med Laserterapien:

  • Standser hårtabet
  • Penetrerer hovedbundens væv og stimulerer det
  • Fremmer blodcirkulationen til hårsækkene
  • Håret bliver sundere, stærkere, mere resistent og mere fyldigt
Laserkammen

Med laserterapien er det ikke nødvendigt at gennemgå behandlinger der er baseret på salver, shampoos eller massager (udover at man undgå den omkostningsfulde kirurgi) hvis resultater først ses på lang sigt. Svagintensitets kapillarlaseren gennemtrænger vævet i hovedbunden og stimulerer og fremmer blodtilstrømningen til hårsækkene. Takket være det lys de tilføres (fototerapien) aktiveres kapillarcellernes metabolisme og deres evne til autoregenerering og hårsækkene påbegynder deres cellereparationsproces som resulterer i et sundere, stærkere og fyldigere hår.

Flere undersøgelser og studier har bekræftet at kapillarlaseren standser hårtabet og, i nogle tilfælde, tilmed giver visse patienter en del af det mistede hår tilbage.

Dens virkemåde er enkel: Kapillarlaseren giver hovedbunden en kraftig stimulering, der forbedrer blodcirkulationen og dermed tilfører hårsækkene næringsstoffer og fjerner det overskydende DHT (dihydrotestosteron) fra hårsækken. Den virker på hele hovedbundområdet, fra rod til spids og tilfører håret de nødvendige vitaminer og næringsstoffer for at håret kan blive sundere og stærkere, mere resistent og fyldigt. Fototerapien er nøglen til denne proces, uden denne ville autoregenereringen af kapillarcellerne ikke være mulig.

  • Naturlige produkter

De naturlige produkters invasion af markedet for behandling af alopeci kunne ikke have haft større succes. Overfor den lange og opslidende liste af medikamenter med væsentlige bivirkninger og de omkostningsfulde kirurgiske indgreb, hvis bivirkninger stadig fremkalder en vis frygt hos nogle dele af den befolkning der er ramt af denne lidelse, de naturlige produkter har vundet points og udgør et reelt alternativ til at bekæmpe dette problem. Du vil opnå følgende fordele:

Fordele:

  • Standser hårtabet
  • Stimulerer kapillarvæksten på en naturlig måde
  • Fremmer næringstilførslen og genopliver de svækkede hårsække
  • Blokerer DHT dannelsen uden at modvirke testosteronet

Disse næringstilskud plejer at komme i to formater, piller og cremer og/eller shampooer, der indeholder urteekstrakter med terapeutiske egenskaber af højeste kvalitet, der ikke forårsager nogen bivirkninger af nogen art. Størstedelen af disse produkter kan købes på nettet og specifikt udviklede til at blokere DHT (dihydrotestosteron), der er en af de vigtigste årsager til hårtab.

Disse behandlinger består af ingredienser, der hæmmer de enzymer der omdanner testosteronet til dihydrotestosteron, der derefter penetrerer hovedbunden og sætter sig fast på de androgene receptorer omkring hårsækken og således hæmmer dens interaktion med DHT. De bedste naturprodukter på markedet, for de har naturligvis ikke samme kvalitet, indeholder vitaminer i deres formel, der medvirker til den hurtige genoprettelse og rekonstruktion af hårsækken, da de tilfører hovedbunden de næringsstoffer der er egnede til at hæmme alopecien og fremme hårets naturlige vækst.

Earn 38Kr as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 38Kr off and many more offers.